Menu

Bliv træner i klubben

image Blev én blandt mange frivillige i en lokal fodboldklub...

VIL DU VÆRE TRÆNER?

Har du altid drømt om at være fodboldtræner? Har du prøvet det før, og vil du gerne i gang igen? Der er mange gode grunde til at blive træner - og i Galten FS har vi altid brug for nye, dygtige trænere til alle årgange og niveauer. Så har du lyst til at dele din glæde ved fodboldspillet, så kontakt os! 

Galten FS fodbold er en mindre fodboldklub, derfor er der ikke ansat professionelle trænere til ungdomsrækkerne. Det kræver store økonomiske investeringer. Derfor er hele klubben, og klubbens medlemmer, afhængige af, at forældre fra starten af, er med til at etablere de nye årgange - og efterfølgende følge årgangen gennem ungdomsårene. Ungdomsudvalget tilbyder at deltage i en opstartsfase, og giver nye forældre/trænere gode råd og vejledning til at varetage ansvaret for træner-gerningen.

Nye trænere får desuden mulighed for at uddanne sig gennem DBUs trænerkurser.

Ungdomsudvalget anbefaler hver årgang har en træner, en assistenttræner og en holdleder - og er behjælpelige med gode råd og vejledninger til alle tre roller. Ungdomsudvalget deltager i dialogen, når nye forældregrupper skal have etableret et trænersetup - herunder dannelsen af et netværk i klubben (i opstartsfasen).
  

DET FÅR DU UD AF ET SAMARBEJDE

  • Du kommer til at indgå i et netværk med trænerkolleger
  • Du får det sjovt sammen med andre fodboldinteresserede
  • Du lærer at samarbejde med børn og unge mennesker
  • Mulighed for uddanne dig
  • Mulighed for at skrive noget i dit CV

Tag fat i en kontaktperson i enten Bestyrelsen eller i Ungdomsudvalget, så hjælper vi dig videre.

Vi glæder os til at høre fra dig og byde dig velkommen som træner i Galten FS Fodbold.

Luk