Menu

Frivillig i GFS Fodbold

Hvorfor frivillig?

Der er rigtig mange gode grunde til at blive frivillig i Galten FS Fodboldafdelingen. Som frivillig gør du en kæmpe forskel for andre, du styrker dine egne kompetencer og du bliver en del af den fælles opgave om at skabe endnu bedre rammer for klubbens mange børn og unge - og som bonus får du en masse spændende nye oplevelser og bekendskaber.

I en fodboldklub som Galten FS kan du få masser af kompetencer og plusser på CV’et. Du får derudover et nyt netværk og oplevelser, du aldrig glemmer. Og du bliver klogere og får arbejdserfaring, mens du gør noget godt for andre. Giver det mening? Det gør det for i hvert fald for de mange frivillige, der til daglig gør en kæmpe indsats i klubben.

I Galten FS Fodboldafdelingen ønsker vi at være "flere til at lave mindre", så vi samtidig kan skabe et godt og sjovt frivillighed miljø, hvor vi er flere om at løfte og samarbejde.

Men vi har altid plads til én til "på holdet"... så kontakt os allerede i dag, og hør dine mange muligheder for frivilligt engagement i Galten FS Fodbold.

Kontakt én i bestyrelsen, og så kan vi aftale nærmere derfra. Vi ses :-)

 

Luk