Galtens senior kvinder vandt over FC Silkeborg

image Galtens hold mod FC Silkeborg
Michael Torp
07. september 2021 kl. 17:53

Mandag aften spillede Galtens kvinde serie 2 hold deres første kamp i den nye sæson. Opstarten har været præget af aflyste kampe fra både os og vores modstandere, så det var fantastisk endeligt at stå på banen klar til kamp mod FC Silkeborg.

Galtens unge kvinder viste holdets store potentiale, og styrede kampen fra start. Efter 30 minutter fik vi hul på bylden efter flere gode forsøg. En løs bold blev opfanget uden for feltet, og køligt sat ind i sidenettet. Stillingen holdt til pausen, hvor pigerne kunne give hinanden et skulderklap for at holde de indbyrdes aftaler, og spille flot fodbold.

Anden halvleg bølgede mere frem og tilbage, og det lykkedes FC Silkeborg, at passere Galtens fantastiske målmand 2 gange. Heldigvis havde Galten pigerne stadig overtaget og lavede gennem farlige omstillinger og hård fight tre mål. Således sluttede kampen 4-2.

Det var en fantastisk indsats af pigerne, som vi håber at kunne følge op på på lørdag, hvor vi spiller mod Ans ude kl. 10.

Skulle du have lyst til at være en del af successen, træner vi tirsdag og torsdag kl. 19.30-21.00.