image GFS senior herrer vandt 3-0 over Aarhus Fremad
30. juni 2019 kl. 18:34

Klank den 29.6.2019

Dagens kamp på Klank - efter sommerferien Jutlander Bank Park, var ikke isoleret set kun en kæmpe triumf for vores 1. holdsspillere og seniorafdelingen. Det var en dag, en kamp – hvor vi igen fik Galten/Skovby og GFS Fodbold kædet sammen.

I GFS Fodbold havde vi bestemt os for at gøre os umage med, at tilbyde alle en god oplevelse. Nu fik vi også vejrgudernes ubetingede tilslutning med det gode vejr, men det var vigtigt for os alle i GFS Fodbold at tilbyde et par hyggelige timer med fodbold.

Kampen mod Aarhus Fremad, som GFS vandt med 3-0, var en hård fight i det varme sommervejr. Udover resultatet, var det vigtigt for holdet at stå sammen og levere en helstøbt holdindsats. Det lykkedes. Sent i første halvleg scorede vi 2 gange. Først anfører Jesper Lang og lige før pausen Adnan Sabic. Begge mål på fremragende omstillinger. Kort inde i anden halvleg scorede Morten Juul på straffe til 3-0. Selvom vi til tider stod lavt og brugte meget energi på at forsvare føringen havde vi pænt styr på Aarhus Fremad, som kun nogle få gange blev rigtig farlige.

Som formand for GFS Fodbold vil jeg gerne sige tak for støtten til alle de Galten/Skovby borgere, som lagde vejen forbi Klank. Vores spillere gav efter kampen selv udtryk for, at det var fedt at spille for så mange mennesker.

Ligeledes vil jeg gerne rette en kæmpe tak til alle vores frivillige for at hjælpe til. I er enestående og jeg er stolt over jeres indsats.

Resultatet, 3-0 over Aarhus Fremad betyder, at GFS Fodbolds bedste seniorhold også spiller i serie 2 efter sommerferien. Til den tid, vil vores opvisningsbane – bane 1 igen være klar til fodbold.
Vi håber at rigtig mange vil komme på Jutlander Bank Park efter sommerferien og følge GFS Fodbold.

Rigtig god sommer til alle i Galten/Skovby.