60 friske fodbolddrenge til Nytårsstævne på Klank

image Indendørs nytårsstævne på Klank
Kurt Kastrup Vestergaard
29. december 2018 kl. 11:38

Fredag mellem jul og nytår, slog Galten FS fodbold for første gang dørene op til et indendørs nytårsstævne for U8 drenge i AVK hallen. Der var inviteret hold fra Harlev, Stjær, Ry og Låsby. Der var stor opbakning til arrangementet, så hele 60 spændte drenge tog opstilling til præsentation forud for kampene, der var delt op i 2 puljer, La Liga og Premier Leaque.

I indledende pulje spillede alle hold 4 kampe. Der blev kæmpet for sejre og heppet på klubkammerater fra sidelinjen. Drengene levede sig ind i rollerne som ægte stjerner, hvilket gav sig til udtryk, når det perfekte mål var sat og idolernes sejrsdans blev eftergivet.

Efter indledende runde blev stillingen i hver pulje opgjort og 4. og 5. pladsen skulle ved straffesparkskonkurrence kæmpe om pladsen til at spille om den endelige 3. plads. Efter kampene om 3. pladsen blev de sidste finalekampe afviklet.

Efter endte finaler kunne 10 stolte hold tage opstilling på banen og vente spændt på præmieoverrækkelsen. Den røde løber blev rullet ud og 2 drenge fra hver pulje blev udnævnt med et flot trofæ for henholdsvis ”dagens detalje” og ”dagens fighter”. Stolte, men lidt generte, kunne de én for én løfte trofæet foran det store publikum. Herefter blev 3., 4. og 5. pladserne belønnet med fine medaljer, 2. pladserne fik et flot trofæ og 1. pladserne kunne løfte den store guldpokal, som dagens vindere. Alle deltagere fik også en støvlepose, sponsoreret af Sport24, med hjem.

Det var en super hyggelig fodbolddag i AVK-hallen med masser af liv, kampgeist og klapsalver til de fremmødte seje drenge, der på trods af julen knap er overstået, kunne vende hjem og hvile de trætte ben, samt sætte medaljer eller pokaler på hylden, til minde om en hyggelig dag i fodboldens tegn.