image Hele 6-0 over rækkens nr. 3 Thorsø/Tungelund
Johan Tams
24. september 2017 kl. 23:28

Lørdag tog GFS dame senior imod Thorsø/Tungelund, som lå nr 3 i puljen.

Kampen startede meget lige og modstanderen stod meget defensivt på banen, hvilket betød at GFS ikke kom frem til de store chancer de første 25 min. Men pigerne kæmpede godt og fremtvang sig et spilovertag, hvilket også hurtigt gav resultat, da først Sofie Dall og Maja Reiche fik scoret til 1-0 og 2-0 omkring den halve time. Hurtigt kombinationsspil gav bonus. Nanna Behrendt scorede til 3-0 på et langskud som Thorsø's målmand ikke kunne holde. Og kort før pausen blev til også til 4-0 ved Mathilde, som fulgte op på en løs bold i feltet.

I starten af 2.halvleg faldt GFS pigerne lidt i tempo, men stod godt defensivt og lukkede godt ned for en modstander, som blev mere og mere træt, som kampen skred frem. Sofie Dall scorede til 5-0 med 5 min. igen, inden Maja Reiche satte tempo og løb fra sin modstander og udplacerede målmand til 6-0.