image Oprykningen blev fejret med champagne
Johan Tams
29. oktober 2017 kl. 14:27
Efter en sikker sejr over ASA

Lørdag den 21/10 spillede GFS dame senior hjemmekamp mod ASA fra Aarhus. Kampen skulle vindes, hvis oprykning til serie 1 skulle blive en realitet.

GFS U12/U13 piger bakkede for anden weekend i træk op, både som boldpiger og med opbakning på lægterne. En stor tak til pigerne og deres trænere og holdledere for opbakning fra hele dameholdet.

Selve kampen startede meget nervøst for GFS' side og damerne havde lidt svært ved at komme i gang med det hurtige spil og pres. Efter et kvarters tid begyndte spillet at køre og ASA blev presset i bund. Efter en del chancer til GFS kom forløsningen efter 25 min., da Maja Reiche blev spillet i dybden og udplacerede ASA's målmand til 1-0. Efter scoringen faldt GFS lidt i tempo, dog uden at forsvaret med Sarah Reiche, Jennifer nicolaisen, Julie junker, Stine Thorvaldsen og målmand Mia Mortensen kom på de store prøver. Forsvaret har gennem hele sæsonen stået godt og der er kun blevet lukket 4 mål. Flot indsats.

I pausen skiftede GFS målmand og Sofie Gadegaard overtog handskerne. Fra 2. halvlegs start var det tydeligt at GFS ville det mere end ASA, og der blev virkelig presset på. Presset gav resultat da Emma Simonsen scorede hattrick på 10 min. på 3 flotte mål. Mia Mortensen lukkede og slukker sæsonen med målet til 5-0 et kvarter før tid. Herefter kørte GFS kampen og pigerne kunne fortjent lade sig hylde og fejre oprykning.

Sæsonen bød på 8 sejre, 1 uafgjort og 1 nederlag, hvilket set ud fra trænerens vinkel er mere end godkendt. "Pigerne har givet den gas til træning, og har spillet flot fodbold. Selvom banerne ikke altid har været gode, har de holdt et højt tempo i kampene, har udnyttet deres gode form til at knække modstanderne i løbet af kampene, og de har lyttet til trænerens skøre ideer og indfald. Igen  stor ros til alle pigerne og den gamle holdleder" siger træner Johan Tams. Nu skal der trænes vinteren igennem og forberedes på forårets sæson i serie 1.