image U12/U13 pigerne var boldpiger til kampen
Johan Tams
16. oktober 2017 kl. 11:18
Med god hjælp fra U12/U13 pigerne

Lørdag spillede GFS dame senior hjemmekamp mod Kristrup fra Randers, som var det eneste hold der havde slået GFS pigerne i efterårs-sæsonen.

Spillerne var klar fra første fløjt og der blev presset på. De første 30 var kampen meget lige og begge hold kom frem til løse chancer. Men GFS keeper tog alt hvad der kom hendes vej gennem hele kampen. GFS tog føringen efter 35 min. spil, da Anika Behrendt fangede modstandernes keeper på det forkerte ben og sparkede bolden ind i det korte hjørne. I de sidste 5 min før pausen satte pigerne trumf på og lukkede kampen med 3 hurtigte scoringer. Mia Mortensen til 2-0, Stine Thorvaldsen til 3-0 og 4-0 ved Naja Brandt. Flotte spil og god udnyttelse af GFS pigerne.

I anden halvleg forsatte GFS det høje pres og kom frem til en del chancer, men desværre stod træværket i vejen for det meste. To mål blev det dog til. 5-0 ved Maja Reiche og 6-0 ved Sofie Dall.

"Sæsonen pt. bedste kamp af GFS pigerne" udtaler pigernes træner efter kampen. "Stor ros til hele holdet og for at holde det høje tempo gennem hele kampen, selvom kampen i realiteten var afgjort ved pausen". Forsvaret stod godt og havde en god kommunikation med målmand gennem hele kampen.

Dame senior havde lidt hjælp på side linjen i form af U12/U13 pigerne fra GFS som var boldpiger og hjalp med at GFS kunne spille hurtigt. Stor tak for hjælpen fra hele holdet.

😀

Næste hjemmekamp er lørdag den 21/10 kl 14 mod ASA fra Århus. Vinder pigerne den, er de sikre på oprykning til serie 1.

Én af holdlederne for U12/U13 pigerne (Jakob) og coach Michael holder øje med, om U12/U13 pigerne løser boldpige-tjansen ordentligt :-)