Endu en sejr til dame senior

image 3. sejr på stribe
Johan Tams
05. september 2017 kl. 21:19

GFS dame senior tog mandag aften imod BSS Sport fra Aarhus. Anden kamp på to dage så benene var lidt tunge i starten af kampen hos GFS pigerne.

GFS startede kampene i højt pres på modstanderen, som dog spillede meget fysisk, hvilket blev et gennemgående tema for hele kampen, hvor der skulle kæmpes hårdt på midtbanen. GFS pigerne fremtvang sig i løbet af kampen et lille overtag og kom frem til løse chancer, men BSS stod fast i forsvaret.

Efter et hjørnespark fik Jennifer Nicolaisen forlænget bolden til Stine Thorvaldsen som klappede til bolden udenfor feltet og den strøg op i målhjørnet til 1-0 uden chance for BSS' målmand. Det fysiske spil forsætte gennem resten af halvlegen uden at nogen af holdene kom til de store chancer. Det var svære arbejdsbetingelser for GFS pigernes angribere.

Pausen blev brugt for GFS vedkommende til at ændre lidt på formationen og få mere "power" på midtbanen for at imødekommen det fysiske pres som BSS lagde. Efter 10 minutter af 2. halvleg satte midtbanen sig igennem og kombinerede sig flot igennem på højre siden, hvor Jennifer Nicolaisen slog en godt indlæg som Anika Behrendt fulgte op på, og flugtede op i nettaget til 2-0.

Resten af kampen bød ikke på de store chancer til nogen af holdene, GFS' forsvar og målmand lukkede af og spillede klogt resten af kampen.

2-0 sluttede kampen til et hårdt fightende GFS hold, som dermed tog 3. sejr på stribe. Det holdt hårdt på dagen, men alle piger gav sig 100% mod en modstander som spillede fodbold ala norsk fodbold i 90'erne (Drillo stil). Men pigerne viste igen at de kunne matche en fysisk modstander og stadig spille flot fodbold.