image Sejr i weekenden over ASA
Johan Tams
17. september 2017 kl. 20:52

4. sejr til GFS dame senior.

Efter at have tabt 2-1 til Kristrup i Randers i sidste weekend, var dame senior søndag på besøg hos ASA i Århus. Kampen startede med et højt pres fra ASA, som dog aldrig blev rigtigt farligt for GFS. Efter 15 min. begyndte pigerne at finde hinanden og fik kombineret sig frem til enkelte chancer. Efter 20 min. blev Nanna Behrendt spillet fri på venstre kanten og driblede sig ind i feltet, hvor en modstander var så "flink" at feje benene væk under hende. Korrekt straffe - men Nanna måtte en tur på sidelinjen med skadet arm. Straffesparket sparkede Anika Behrendt sikkert ind til 1-0. Resten af 1.halvleg sad GFS pigerne på kampen og kom frem til enkelte chancer.

Flere skader i starten af 2. halvleg betød en del rokeringer på holdet og gav lidt uro, som ASA udnyttede til en omstilling og en udligning til 1-1. En bitter pille at sluge for pigerne. Men GFS fandt tilbage i rytmen på trods af de mange omrokering, og begyndte at få overtaget i kampen igen.

Midtvejs i 2. halvleg satte Naja Buhl sig igennem og spille 1-2 med Caroline Hornshøj inden hun lagde en flot stikning til Maja Reiche, som løb fra sin modstander og udplacerede ASA keeper til 2-1. Et flot GFS angreb. Pigerne blev ved med at presse modstander, som dog kom frem til enkelte chancer i løbet af 2. halvleg som målmand Mia Mortensen dog tog sig sikkert af. GFS holdt det høje pres i sidste del af kampen, hvor forsvaret og midtbane satte sig igennem og gav muligheder for chancer/hjørnespark.

Med 10 min. igen fulgt Sofie Dall op på et skud Maja Reiche, som var gået på overliggeren og satte sikkert bolden i nettet til 3-1. Resten af kampen havde GFS pigerne styr på kampen, og vandt en fortjent sejr på trods af skader og et par omrokeringer som følge af disse.

"Pigerne fulgte taktikken og de aftaler som var blevet lagt inden kampen. Og på trods af skader og folk på uvante pladser, så gjorde pigerne igen en god indsats og spillede flot, krydret med gode individuelle indsatser igennem hele kampen, hvor flere løb de ekstra meter for at hjælpe en holdkammerat" udtaler træneren.

Kan ikke siges for tit, men flot indsats af et ungt GFS hold!!!

Næste kamp er lørdag 23/9 kl. 12 på hjemmebane.